Wandelweekend Alden Biesen - 17 t/m 19 mei 2019

Op vraag van de leden organiseren we, nu in de Bloesemperiode (mei), onze meerdaagse reis.

We hebben voor de prachtige omgeving van het internationaal cultuurcentrum Alden Biesen in Bilzen gekozen

We logeren in het onlangs geopend 4 **** - hotel Martin’s Rentmeesterij Hotel, dit ligt in het hart van de Landcommanderij Alden Biesen, een prachtig bewaarde historische site in Bilzen. Dit hotel combineert het authentieke met het moderne. De kamers zijn zeer modern en pas geopend, we beschikken over een aparte banketzaal met bar waar de maaltijden worden geserveerd en ook de avondactiviteiten doorgaan.

Er kan ook gratis gebruik gemaakt worden van de nieuwe wellnesruimte met sauna, hamman en ontspanningsruimte met zwembad, voor meer informatie zie www.martinshotels.com 

We hebben er voor gekozen om opnieuw met de bus te reizen.

Tijdens dit wandelweekend staat wandelen centraal. Daarom stellen we volgend programma voor, weliswaar vrijblijvend. Je kunt ook zelf, op eigen initiatief een andere activiteit kiezen. Wil je meer informatie over Alden Biesen zelf ga dan www.alden-biesen.be

Het programma:

Prijzen:

De prijs voor deze meerdaagse reis is iets hoger dan de vorige reis, de reden is:

In de prijs is de kostprijs van de bus niet inbegrepen en het bestuur heeft beslist deze kost voor rekening van de club te nemen.

Het ganse verblijf kost 240,00 per persoon in tweepersoonskamer en 345,00 single.

Gezien het grote kostprijsverschil, voorstel aan singles om eventueel met iemand af te spreken om in een tweepersoonskamer te overnachten (aparte bedden zijn mogelijk).

We vragen een voorschot van 120,00 per persoon te storten op onze rekening Nr BE 7372 0506 6632 met vermelding: Wandelweekend Alden Biesen + naam en dit vóór 15 januari 2019.

Er kan ook betaald worden aan de bestuursleden. Pas na betaling is je reis geboekt. Wanneer de reis is volgeboekt zullen de leden die toch nog betaald hebben verwittigd worden en eventueel op een wachtlijst komen.

De reis is enkel voor leden van de club. Kortingsbonnen kunnen alleen in mindering gebracht worden bij het eindbedrag. Eindbedrag moet gestort worden vóór 15 april 2019.

We hopen net zoals de vorige keer er een leuke uitstap van te maken. 

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij één van de bestuursleden.

 

Afdrukken