2de en 3de Corona wandeling Denderklokjes Lebbeke

Door het Corona virus mogen/kunnen (voorlopig) geen evenementen meer worden georganiseerd waar grote(re) groepen mensen samenkomen. Helaas geldt dit ook voor het organiseren van wandeltochten.
Na het grote succes van onze 1ste coronawandeling hebben we als bestuur beslist om nog twee coronawandelingen te organiseren.
Het is de bedoeling dat wij een parcours uitpijlen van +- 6 en 12 km met gele pijltjes waarop Vondelmolen staat op vermeld.
We gaan deze wandelingen spreiden over twee weekends.

Deze wandelingen zijn gratis, zonder inschrijving.

Coronawandeling bij Denderklokjes

De wandelaars kunnen vrij vertrekken maar moeten zich houden aan de corona maatregelen die ondertussen versoepeld zijn namelijk je mag in principe al met meer personen gelijktijdig gaan wandelen zolang deze maar tot je persoonlijke weekbubbel van 10 personen behoren. Ze dienen uiteraard wel steeds de social distancing maatregelen (afstand van 1,5 meter) en de maatregelen rond hygiëne op te volgen.
Onze 2de coronawalk gaat door in onze mooie deelgemeente Wieze en dit vanaf vrijdag 3 juli 2020 tot en met zondag 12 juli 2020 met start aan de kerk van Wieze.

Startadres: Wiezeplein 9280 Lebbeke

De 3de coronawalk start aan de prachtige wachtbekkens van onze gemeente en dit vanaf vrijdag 31 juli 2020 tot en met zondag 9 augustus 2020.

Startadres: Parking Sportcentrum Koning Albert I - straat 124 • 9280 Lebbeke

Als het wandelen je bevalt, kan je ons natuurlijk ook altijd steunen door lid te worden van onze wandelclub “Denderklokjes Lebbeke”.
Deze wandeling werd goedgekeurd door de gemeente Lebbeke.
Meer info:  Ludo Pissens GSM 0474995645

Lid worden van onze wandelclub

Afdrukken E-mail